دومین جلسه مراسم استقبال از شهدا در بخش خواجه برگزار شد

دومین جلسه  مراسم استقبال از شهدا در بخش خواجه برگزار شد

 به گزارش خوجا نیوز، دشتی بخشدار خواجه در دومین جلسه هماهنگی ستاد استقبال از شهدای گمنام خواجه گفت:شهر خواجه روز جمعه22 اسفند ماه، میزبان 2تن از شهدای گمنام دفاع مقدس است.

وی افزود: مراسم استقبال ظهرروز جمعه در محل شهرداری با حضور آحاد مردم و همچنین مسئولین استانی به همراه برگزاری عزاداری برگزار خواهد شد.

کرمروان ازحوزه مقامت بسیج خواجه دراین جلسه گفت: هماهنگی لازم مراسم تشییع و تدفین این شهدای باادارات ومسئولین صورت گرفته ومراسم درشان این شهیدان بزرگوار برگزار خواهد شد.

 


ن : یعقوب کامرانی
ت : پنج شنبه 21 اسفند 1393
خیابان 20متری شهید ولایتی و...

 خیابان 20متری شهید ولایتی و...

شهرداری خواجه دارد دستی بر سر و روی میادین وخیابان های شهر می کشد و در این کار مثل هرسال خیابان 20متری شهید ولایتی هم ضمیمه است. جای سئوال است آیا نمی شد موقع آسفالت ریزی این خیابان را آماده می کردید

تلی ازخاک نثارشهروندان وساکنین این محله طبق سالهای گذشته دم دعید هدیه دادید.پیگیر که شویم معلوم می شود تصمیم شان برای این خیابان  چیست.


ن : یعقوب کامرانی
ت : پنج شنبه 21 اسفند 1393
علم اطلاعات و هویت گمشده.

علم اطلاعات و هویت گمشده

 

کتابداری و هویت گمشده.اندکی پس از پیدایش خط، کتاب نیز پابه عرصه وجود گذاشت و از آن زمان به بعد کتاب و کتاب خوانی یکی از مقولات روزمره انسان شد.
در گذشته درس خواندن و کتابخوانی مختص به اقشار خاصی از جامعه بود و شامل افرادی از طبقه اشراف یا تعداد اندکی از کسانی که در مدارس دینی و مکتب خانه‌‌ها درس خوانده بودند،می شد.
امروزه با توجه به گسترش آموزش و پرورش وضعیت کتاب و کتاب خوانی چندان تغییری نکرده و باز شاهد قهر مردم از کتاب خوانی هستیم و هستند کسانی که شاید تا به حال نام رشته‌های مرتبط با کتاب همچون کتابداری به گوششان نخورده است.
اگرنگاهی به تیتراژ کتاب‌های منتشر شده در ایران بیندازیم خواهیم یافت که فاصله مردم ما با کتاب و کتابخوانی چقدر زیاد است.
در کشور ما علیرغم آنکه کتاب سهم چندانی در سبد خرید مردم ندارد ولی دانشگاه‌های همچنان در امر آموزش کتابداران فعال و کوشا هستند و هر ساله با ترتیب دانشجویان کتابداری و اعزام آنان به کتابخانه‌ها بر این امیدند که با ارایه سرویس‌های مناسب کتابداری اگر حتی علاقه کسی به کتاب و کتابخوانی افزایش نیابد حداقل مانع از دست رفتن سایر اقشار کتاب خوان جامعه شوند، علم کتابداری و اطلاع رسانی دانشی است که به مطالعه و بررسی شیوه‌های گوناگون تولید دانش، گردآوری منابع اطلاعاتی (کتاب،نشریه، لوح‌فشرده ، پایگاه اطلاعاتی، اینترنت، وب) سازماندهی، بازیابی و اشاعه این منابع و محمل های اطلاعاتی می‌‌پردازد کتابداری سعی بر آن دارد تا با ارایه این خدمات در وقت خواننده یا کاربر صرفه جویی نماید و به نوعی بر کیفیت کار اثر مثبت بگذارد .
در زمان‌های گذشته با توجه به وجود کتابخانه های بزرگ در شهرهای چون اسکندریه مصر جندی شاپور ایران و بغداد کتابداری به عنوان یک شغل مهم مطرح بوده، ولی بعد از اختراع صنعت چاپ در کمیت و کیفیت کار کتابداری تغییراتی محسوسی به وجود آمد و این امر باعث اهمیت بیشتر این دانش در جوامع مترقی شد.
کتابخانه ملی ایران نیز با نام فعلی به طور رسمی در شهریور ۱۳۱۶ شمسی در خیابان سی تیر گشایش یافت که پایه اصلی مجموعه آن کتاب‌های کتابخانه دارالفنون است .

[ ادامه مطلب ] |
ن : یعقوب کامرانی
ت : سه شنبه 19 اسفند 1393
تاکید معاون عمرانی استاندار بر تسریع در اجرای بزرگراه خواجه - ورزقان
احداث بزرگراه خواجه - ورزقان به مطالبه مردم منطقه از دولت تبدیل شده است
تاکید معاون عمرانی استاندار بر تسریع در اجرای بزرگراه خواجه - ورزقان

معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی عملیات اجرایی پروژه بزرگراه خواجه - ورزقان را از مهم‌ترین مطالبه‌های مردم منطقه از دولت تدبیر و امید دانست و خواستار تسریع در اجرای آن شد.

خبرگزاری فارس: تاکید معاون عمرانی استاندار بر تسریع در اجرای بزرگراه خواجه - ورزقان

به گزارش خوجا نیوزر :خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌شرقی، محمدصادق پورمهدی در بازدید از روند عملیات اجرایی پروژه بزرگراه خواجه- ورزقان با بیان این که مسئولان استانی و شهرستانی عزم خود را برای تحقق خواسته مردم جزم کرده‌اند، اظهار داشت: احداث بزرگراه خواجه - ورزقان به مطالبه مردم منطقه از دولت تبدیل شده است که نشان از اهمیت این پروژه برای آنان دارد و ما نیز مصمم به انجام و به تحقق رساندن این خواسته مردم هستیم.

وی با اشاره به مراجعات مکرر مردم به استانداری و فرمانداری و پیگیری‌های متعدد آنها درباره این پروژه، گفت: طول این پروژه مهم استانی 45 کیلومتر است که 12 کیلومتر آن توسط اداره کل راه و شهرسازی و مابقی با سرمایه‌گذاری شرکت ملی صنایع مس ایران و شرکت مس آذربایجان در سه قطعه در حال اجراست.

پورمهدی مدیریت واحد و تمام‌وقت برای پیگیری امور این پروژه را ضروری خواند و بر جدیت در ارزیابی و تملک اراضی واقع در مسیر این پروژه و پرداخت حقوق صاحبان اراضی در قطعه اول توسط اداره کل راه و شهرسازی استان تاکید کرد.

فرماندار ورزقان نیز احداث بزرگراه خواجه - ورزقان را یکی از ضرورت‌های این شهرستان عنوان کرد و گفت: پرداخت به‌ موقع مطالبات پیمانکاران، تملک اراضی و پرداخت حقوق مردم و همکاری ادارات ذیربط برای پیشرفت و به ثمر رسیدن سریع پروژه ضروری است.

علی وفادار با بیان اینکه همه مسئولان دست به دست هم داده‌اند تا اتمام این پروژه به آمال و آرزو برای مردم این منطقه تبدیل نشود، از مدیران استانی و شهرستانی به خاطر حمایت از اجرای این پروژه و از همکاری مردم و اهالی روستاهای واقع در مسیر طرح به خاطر همکاری و از خودگذشتگی آنها قدردانی کرد.

در این نشست برای تسریع در روند اجرای این طرح، مشکلاتی از قبیل تملک اراضی، رفع و برداشت تاسیسات موجود در مسیر احداث جاده، موضوعات مرتبط با منابع طبیعی و مشکلات و خواسته‌های پیمانکاران مطرح و مورد ارزیابی قرار گرفت.

 


ن : یعقوب کامرانی
ت : دو شنبه 18 اسفند 1393
هنوز احداث قطعه دوم بزرگراه اهر- تبریز شروع نشده است

هنوز احداث قطعه دوم بزرگراه اهر- تبریز شروع نشده است

اهر - نماینده مردم شهرستان های اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی گفت: علیرغم اختصاص اعتبار متاسفانه هنوز احداث قطعه دوم بزرگراه اهر- تبریز شروع نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس فلاحی باباجان عصر جمعه در جلسه شورای اداری شهرستان اهر اظهار داشت: ۱۱ میلیارد تومان از ماده ۱۸۰ به این بزرگراه اختصاص یافته است که متأسفانه به علت سهل انگاری مسئولان هنوز شاهد تجهیز کارگاه و عملیات احداث قطعه دوم نیستیم.

وی با بیان اینکه به علت تصادفات مکرر و کشته شدن شهروندان تسریع در بزرگراه اهر – تبریز ضروری است، افزود: مسئولان باید در این زمینه عنایت ویژه ای داشته باشند و با تمام توان در این زمینه تلاش کنند تا شاهد بهره برداری از این بزرگراه باشیم.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی از تصویب منطقه ویژه اقتصادی شهرستان اهر در کمیسیون مربوطه خبر داد و افزود: این مصوبه بزودی در صحن علنی مجلس مطرح می شود.

وی پیگیری احداث راه آهن بستان آباد – سراب – هریس – اهر تا مناطق مرزی  را از دیگر اولویت های کاری شهرستان دانست و افزود: در این زمینه مجوزهای لازم گرفته شده است که امیدواریم با عملیاتی شدن آن شاهد رشد و شکوفایی منطقه باشیم.

فلاحی همچنین از گرانی های اخیر برخی اجناس از جمله مرغ انتقاد کرد و خواستار تشدید نظارت از سوی مسئولان امر در روزهای پایانی سال شد


ن : یعقوب کامرانی
ت : یک شنبه 10 اسفند 1393
برف وکولاک محورهای 60 روستای خواجه رابست

برف وکولاک محورهای 60 روستای خواجه رابست

 

به گزارش خوجا نیوز: برف وکولاک محورهای 60 روستا ی خواجه رابست : با توجه به اینکه بارش برف و کولاک همچنان در این منطقه ادامه دارد با ادامه این روند احتمال بسته شدن راه بقیه روستاها نیز وجود دارد.

تمامی مقاطع تحصیلی این بخش بنا به اعلام شورای آموزش و پرورش  در نوبت صبح و ظهر تعطیل اعلام شده است.

بخش خواجه در25 کیلومتری تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی واقع است.


ن : یعقوب کامرانی
ت : شنبه 2 اسفند 1393
تخصیص اعتبار خرید تجهیزات بیمارستان هریس و خواجه توسط وزیر بهداشت

تخصیص اعتبار خرید تجهیزات بیمارستان هریس و خواجه توسط وزیر بهداشت

بنا به اعلام نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی امروز ابلاغیه صدور مجوز تخصیص اعتبار خرید تجهیزات بیمارستان امام حسین(ع) هریس و مرکز خواجه توسط وزیر بهداشت ابلاغ گردید .

به گزارش خوجا نیوز : بنا به اعلام نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی امروز ابلاغیه صدور مجوز تخصیص اعتبار خرید تجهیزات بیمارستان امام حسین(ع) هریس و مرکز خواجه توسط وزیر بهداشت ابلاغ گردید .

لازم به توضیح است این تخصیص از نتایج مصوبات جلسه تشکیل یافته با وزیر بهداشت در ماه گذشته بوده است.

گفتنی است مبلغ این تخصیص 1000 میلیون ریال برای بیمارستان هریس و 500 میلیون ریال برای مرکز شهر خواجه بوده است.

متن نامه وزیر بهداشت به نماینده مردم اهر و هریس بدین شرح است:

جناب آقای عباس فلاح

با سلام و احترام

بازگشت به نامه شماره  463959 / 2 مورخ 93/8/26 در خصوص تامین اعتبار خرید تجهیزات بیمارستان هریس به استحضار می رساند،مبلغ 1000 میلیون ریال تامین ابلاغ اعتبار گردید و مراتب طی نامه شماره 117/17029 مورخ 93/11/19 با عنوان جنابعالی ارسال گردید.


ن : یعقوب کامرانی
ت : سه شنبه 28 بهمن 1393
طبیعت گنبدهای رنگی و نمکی دشت خواجه آذربایجان شرقی در فصل زمستان

طبیعت گنبدهای رنگی و نمکی دشت خواجه آذربایجان شرقی در فصل زمستان


گزارش تصویری/مصطفی قربان موحد


[ ادامه مطلب ] |
ن : یعقوب کامرانی
ت : یک شنبه 26 بهمن 1393
اهر تا تبريز؛ جاده اي به نام مرگ

اهر تا تبريز؛ جاده اي به نام مرگ
٢٦ميليارد براي ٢بانده شدن جاده اختصاص داده شد

جاده اهر-تبريز در سال٩١ به دليل وقوع زمين لرزه معروف شد، جاده اي که بيشتر روستاهاي آسيب ديده در حاشيه يا ادامه آن بودند. پس از آن اما نام اين جاده به دليل ديگري هر چندروز يک بار تيتر رسانه ها مي شود، جاده اي که مردم و رسانه هاي استان آذربايجان غربي آن را با عنوان جاده مرگ مي شناسند و هرازگاه با وقوع تصادفاتي مرگبار تعدادي از هم وطنان را به کام مرگ مي فرستد. آخرين تصادف دلخراش اين جاده نهم بهمن ماه رخ داد، در آن تصادف پنج معلم اهري به نام هاي «شهين پورشيخ» «بيوک خانم قربان وحيد»، «معصومه ابراهيمي»، «يمن حيدري» و «عليرضا فضلي» که براي شرکت در دوره هاي آموزشي تربيت مدرس سوار بر خودروي سواري روآ بودند در برخورد با يک دستگاه تريلي درجا کشته شدند.
     «مردم و مسوولان سراسر کشور براي وقوع زمين لرزه با ما همدردي کردند اما اين جاده هرسال بيشتر از تلفات زمين لرزه همشهري هاي ما را به کشتن مي دهد.» اين پيام و مشابه آن را بسياري از اهالي شهرستان اهر در شبکه هاي اجتماعي، در بخش نظرات اخبار مرتبط با اين جاده و در پيام هاي درخواست کمک و همراهي که براي خبرنگاران مي فرستند بارها ذکر کرده اند. تابستان امسال که از طرف «شرق» براي نوشتن گزارش در سالگرد زلزله اهر راهي اين شهرستان شدم، چندين بار پيام هايي از اين دست به دستم رسيد از شهرونداني که با روزنامه تماس گرفته يا در شبکه هاي اجتماعي هرازگاه خبر از مرگ تعدادي انسان در اين جاده مي دادند. تصور ابتدايي من اين بود که اين جاده هم مثل بقيه جاده هاي کشور هرازگاه تصادفاتي دارد و نه بيشتر. اما پيگيري اخبار اين جاده و تعدد تصادفات و قربانيان آن خبر از حکايتي ديگر داشت. طبق اعلام مسوولان در اين مسير روزانه ۲۵ تا ۳۰هزار دستگاه ماشين ميان شهرهاي اردبيل، تبريز، اهر، هريس، ورزقان، کليبر، هوراند و مشکين شهر تردد مي کنند. فاصله اهر تا تبريز تنها ٩٠ کيلومتر است، که ٤٥کيلومتر از اين مسير، دوبانده و امن است اما ٤٥کيلومتر ديگر به گواه خبرهاي منتشرشده در رسانه هاي استاني و ملي، تاکنون انسان هاي زيادي را به کام تلخ مرگ کشانده است. آنطور که عباس فلاح باباجاني، نماينده شهرستان هاي اهر و هريس در مجلس به باشگاه خبرنگاران گفته است، تنها در يک ماه گذشته ۱۲نفر جان خود را در تصادفات اين محور از دست داده اند. طبق گفته اين نماينده عضو کميسيون عمران مجلس: «در بودجه ۹۴ حدود ۲۶ميلياردتومان براي تکميل اين جاده در نظر گرفته شده، اين مقدار بيشترين هزينه اي است که به پروژه بزرگراه هاي کشور در سال آينده اختصاص مي يابد اما براي تکميل اين بزرگراه به مبلغ بسيار بالاتري نياز داريم که اميدواريم با توجه به مرگ ومير بالادر اين جاده شاهد شتاب بخشي در اجراي آن باشيم. مبلغ کل مورد نياز براي تکميل آن ۳۰ تا ۴۰ميلياردتومان ديگر است.» وي همچنين افزود: «در سال۹۳ دوبار از وزير راه و شهرسازي دعوت کرديم تا از منطقه بازديد کند و آقاي آخوندي از نزديک وضعيت محور اهر-تبريز را مشاهده کرده است. هزينه اي که صرف درمان، بيمه و ديه مصدومان سانحه رانندگي در اين مسير مي شود به مراتب بيشتر از هزينه تکميل اين پروژه است.»اين فقط نماينده اهر در مجلس نيست که به تصادفات و تلفات اين جاده واکنش نشان داده است، استاندار آذربايجان شرقي، مديرکل راه و شهرسازي اين استان، معاون عمراني استاندار، نماينده ولي فقيه در اين استان و تعداد ديگري از اين مسوولان نيز تاکنون بارها در اين رابطه سخنراني کرده و موضع گرفته اند.
     اسماعيل جبارزاده، استاندار آذربايجان شرقي هم در روزهاي اخير در اين رابطه گفت: «متاسفانه در زماني که اعتبارات کافي وجود داشت به اين جاده توجهي نشده است، اما سامان دهي اين جاده امروز جزو اولويت هاي عمراني استان است، چراکه با جان انسان ها سروکار دارد.» وي ضمن دعوت از بخش خصوصي براي سرمايه گذاري در اين پروژه، از نيروي انتظامي استان نيز خواست با افزايش نيروهاي خود در اين مسير و تشديد برخورد با متخلفان جلوي بخشي از تصادفات رانندگي را بگيرد. محمدصادق پورمهدي، معاون عمراني استاندار آذربايجان شرقي نيز در اين باره با اشاره به بازديد وزير راه و شهرسازي از اين بزرگراه به مهر گفت: «وزير راه و شهرسازي مصوبه اي به مجلس تحويل خواهد داد تا طبق آن بتوان در بزرگراه ها نيز اخذ عوارض کرد زيرا تا قبل از اين، اخذ عوارض تنها در آزادراه ها ممکن بوده است که در صورت تصويب مجلس مي توان از راه اخذ عوارض در بزرگراه ها کسب درآمد کرده و براي تکميل اين طرح از آن بهره جست. تمام تلاش خود را به کار مي بنديم تا اين پروژه را در اسرع وقت به اتمام برسانيم زيرا تصادفاتي که در اين جاده روي مي دهد براي تمامي مسوولان غم انگيز است.»توحيد اخلاقي، مدير کل راه و شهرسازي استان نيز درخصوص آخرين وضعيت ساخت بزرگراه تبريز- اهر اين گونه گفت: «وزارت راه و شهرسازي با تمام وجود پيگير تامين منابع مالي براي تکميل اين بزرگراه بوده و در طول يک سال تمامي فعاليت هايي که براي باند دو اين جاده انجام شده نشان دهنده اين تلاش است. با وجود اينکه ملزم شده ايم تا تمامي پروژه ها را به شکل پيماني انجام دهيم ولي براي تسريع در اتمام باند دوم بزرگراه اهر- تبريز امکانات داخلي را به کار بسته ايم.» اخلاقي با بيان اينکه اگر تمامي امور طبق برنامه ريزي پيش بروند، تا پايان سال۹۴ شاهد اتمام اين پروژه خواهيم بود، گفت: «به دليل اهميت بالاي اين پروژه تمامي مسوولان به دنبال تکميل هرچه سريع تر طرح هستند.»آن گونه که اهالي شهرستان اهر و هريس مي گويند، مسوولان سال هاست در رابطه با تکميل اين جاده وعده مي دهند، با اين همه معلوم نيست چند تصادف ديگر و جان چند انسان ديگر بايد در اين جاده که نزد اهالي به جاده مرگ و قتلگاه مشهور است، گرفته شود تا سرانجامش به ساخت جاده اي استاندارد منتهي شود.
    نويسنده: صدرا محقق


ن : یعقوب کامرانی
ت : پنج شنبه 16 بهمن 1393
برگزاری مسابقه کتابخوانی آنلاین به مناسبت دهه فجر

برگزاری مسابقه کتابخوانی آنلاین به مناسبت دهه فجر

مسابقه کتابخوانی آنلاین به مناسبت دهه فجر برگزار می گردد.

به گزارش خوجانیوز، انجمن کتابخانه های عمومی بخش خواجه در راستای ارتقاء سطح دانش و بینش آحاد جامعه و نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی در میان گروه های مختلف جامعه و به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران اقدام به برگزاری مسابقه آنلاین کتابخوانی نموده است.

منبع این مسابقه کتاب “جایگاه اشراقی انقلاب اسلامی در فضای مدرنیسم” به نویسندگی “اصغر طاهرزاده” می باشد.

این مسابقه از تاریخ ۱۰ بهمن ماه امسال تا ۱۰ اسفند برگزار و به ۵ نفر از شرکت کنندگان جوایز نقدی اهداء خواهد شد.

علاقمندان جهت شرکت در این مسابقه می توانند به سایت «شبکه کتابخوانان حرفه ای ایران» به آدرس www.booki.ir مراجعه نمایند و پس از عضویت، در مسابقه شرکت نمایند. 

همچنین فایل PDF منبع مسابقه از سایت شبکه کتابخوانان حرفه ای قابل دانلود می باشد.


ن : یعقوب کامرانی
ت : پنج شنبه 9 بهمن 1393

محمد بن حسن عسکری (عج) آخرین امام از امامان دوازده گانه شیعیان است. در ١۵ شعبان سال ٢۵۵ هـ.ق در سامرا به دنیا آمد و تنها فرزند امام حسن عسکری (ع)، یازدهمین امام شعیان ما است. مادر آن حضرت نرجس (نرگس) است که گفته اند از نوادگان قیصر روم بوده است. «مهدی» حُجَت، قائم منتظر، خلف صالح، بقیه الله، صاحب زمان، ولی عصر و امام عصر از لقبهای آن حضرت است.