نمایشگاه نقاشی با موضوع پیشگیری از اعتیاد در کتابخانه خواجه محمد خوشنام برپا شده است.

نمایشگاه نقاشی با موضوع پیشگیری از اعتیاد در کتابخانه خواجه محمد خوشنام  برپا شده است.

به گزارش خوجا نیوز، در این نمایشگاه  50 اثراز آثارنقاشی هنرجویان کتابخانه پیشگیری از اعتیاد به نمایش گذاشته شده است.

نمایشگاه یاد شده با هدف تبیین بصری آسیب‌های فردی و اجتماعی اعتیاد برپا شده و تا نوزدهم تیرماه جاری در  کتابخانه خواجه محمد خوشنام خواجه برپاست.

همچنین همزمان با هفته مبارزه با مواد مخدر و در کنار برگزاری همایش پیشگیری از اعتیاد، کارگاه و مسابقه نقاشی و کاریکاتور با همین موضوع در کتابخانه برگزار می شود.

 

گفتنی است در انتهای نمایشگاه یاد شده از میان 50 اثر، 3 اثر به عنوان برگزیده معرفی خواهدشد


 


ن : یعقوب کامرانی
ت : چهار شنبه 12 تير 1392
حل مشکل مجتمع تجاری شهر خواجه درآینده نزدیک

 

دربازدید مدیر کل اوقاف ازپروژه تجاری خواجه مطرح شد:

 حل مشکل مجتمع تجاری شهر خواجه درآینده نزدیک

|مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی حجت‌الاسلام سید شهاب‌الدین حسینی به همراه جمعی از معاونین با همراهی ریاست شوراوشهردار ازمجتمع تجاری خواجه بازدید نمودند.

دراین بازدید مهندس رادمهرشهردارخواجه ضمن تشکر از حضور مدیر کل اوقاف و همراهان به تشریح مشکلات موجوددرپیشبرد پروژه تجاری  اظهارداشت: با توجه به مشکل تملک وحل نشدن 8ساله مالکیت درمجتمع تجاری ادامه کاررابامشکل مواجه کرده است وخواستارتعیین تکلیف وحل مشکل شد.

مدیر کل اوقاف وامور خیریه استان  حجت‌الاسلام سید شهاب‌الدین حسینی  درشهر خواجه با اشاره به اینکه وقف موضوعی فرا اسلامی است که در تمام ادیان و مذاهب وجود دارد اما در اسلام بسیار بر آن تاکید شده است. اظهار کرد: وقف پاسخگوی فطرت انسان است و برای انسان‌هایی که در این راه پیشگام باشند جاودانه خواهند ماند چرا که انسان ماندنی نیست ولی کسانی که در این دنیا راه کمک به همنوعان و نوعدوستی را انتخاب کرده‌اند، ماندنی خواهند بود.

وی مشکل مجتمع تجاری شهر خواجه راقابل حل دانست اظهارداشت : بنده امیدوارم شهرداری وشورای شهر خواجه با سه پیشنهاد

 ا- سرمایه گذاری مشترک شهرداری واوقاف

2- تفکیک بخش دیگری از قبرستان

3- ملک خصوصی در مقابل ملک اوقاف

درکمیته مشترک با توافق بایکی ازاین پیشنها دها باعث حل شدن مشکل فوق می شود.

 


ن : یعقوب کامرانی
ت : چهار شنبه 12 تير 1392
وجود قبر متبرک پیامبر الهی دربخش خواجه

وجود قبر متبرک پیامبر الهی دربخش خواجه

وجود قبر متبرک پیامبر الهی درشهرستان هریس
خوجا نیوز:مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی ادامه داد:از قبر حضرت ارمیای نبی (ع) در بخش خواجه، بدوستان غربی، روستای جیغه خبر داد.

 حجت‌الاسلام سید شهاب‌الدین حسینی امروز در بازدید ازشهرخواجه با بیان اینکه 33 پیامبر خدا در 15 استان ایران مدفون هستند، اظهار داشت: دو پپامبر الهی نیز در بخش خواجه و جلفا در استان ‌آذربایجان‌شرقی مدفون هستند.
وی عنوان کرد: قبر حضرت جرجیس (ع) در شهرستان جلفا، روستای دره شام، گلفرخ، کلید داغی است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی ادامه داد: قبر حضرت ارمیای نبی (ع) در بخش خواجه، بدوستان غربی، روستای جیغه است.
وی خاطرنشان کرد: نبود جاده‌های دسترسی موجب شده این پیامبران الهی بارگاه نداشته باشند.

 


ن : یعقوب کامرانی
ت : چهار شنبه 12 تير 1392
لرزه هاي دیروزخوجا
ن : یعقوب کامرانی
ت : شنبه 8 تير 1392
چندنکته با منتخبان دوره چهارم شورای اسلامی شهرخواجه

خوجانیوز، بی‌شک با همراهی، حضور و مشارکت گسترده مردم در انتخاب اعضای این نهاد مردمی مسئولیت سنگینی بر دوش شوراها گذاشته می‌شود و اعضاء نیز با دارا بودن ماهیتی مردمی و نشأت گرفته از آرای مردم نقش بسزایی را در پیشبرد اهداف ملت و جمهوری اسلامی داشته باشند.

شوراها همواره با قرارگرفتن در متن مردم می‌توانند حلال مسائل و مشکلات مردم باشند.

شهر خواجه همانطوریکه از بر و بویش پیداست، نیاز جدی و ضروری به توجه خاص اعضای شورا در بحث زیباسازی محیطی، مرمت آسفالت خیابان‌ها و ...حتماً با نگاهی به وضعیت شهر و نظرسنجی از مردم می‌توان این دلزدگی را در آنها دید.

این شهر در کنار توجه به مباحث فوق، نیازمند رویکردی جدید و نوین در امر برنامه های فرهنگی، تکمیل تنها پارک جنب کتابخانه شهرو زیبا سازی محوطه خواجه محمد خوشنام ،آسفالت ریزی برخی خیابان‌های جدید، ایجاد مکان‌های فرهنگی، تفریحی و همچنین طرح خروج ماشین های سنگین  از محیط شهری است که امیدواریم شورای اسلامی در دوره چهارم در این خصوص پرونده درخشانی از خود به جا گذارد.

البته در دوره قبلی شورای اسلامی شهر توجه خوبی به توسعه زیرساخت هاشد که نباید نادیده گرفت و حتماً جای تقدیر و تشکر دارد.

قطع یقین آرای ملت و حضور آنها در پای صندوق‌های رأی دارای پیام‌ها و پیامدهای مختلفی است و اگر اعضای شورای اسلامی شهر تنها به فکر تأمین منافع شخصی، زد و بندهای مختلف، توجه به مسائل حاشیه‌ای، تخریب یکدیگر، ، تعامل غیرسازمانی، ، گرفتن امتیازات ویژه برای خود و نزدیکان، ، انتخاب شهردار کم توان و فاصله گرفتن از مردم باشند، بدانند که در انتخابات دوره پنجم جایگاهی نزد شهروندان نخواهند داشت.

از این رو از منتخبین دوره چهارم شورای اسلامی شهر خواجه انتظار می رود همت و کوشش خویش را در راستای آبادانی، رفاه و آسایش شهروندان قرارداده ضمن پرهیز از سهم خواهی، فردمحوری، تخریب دیگران و نیز قومیت محوری رویکرد خودشان را براساس خدمت به مردم قراردهند.

حال که به فضل الهی در این مسیر لباس خدمتگزاری به این مردم شریف را پوشیده اید، از برنامه های مفید و کاربردی سایر کاندیداهای دیگر غافل نشده و با دعوت از آنها در تشکل‌های شورایاری‌ها و خواجه ایهای مقیم تبریز ودانشجویان واهالی فکر واندیشه مرکز مشاوره استفاده بهینه را بکنید.

اعضای شورای شهر باید فارغ از تمام جناح بندی‌های سیاسی رویکرد اساسی خود را بر مبنای محور توسعه و آبادانی شهرشان قرار دهند و در انتخاب شهردار نیز فارغ از جناح‌بندی‌های سیاسی فردی وفامیلی وقومی را که در شأن و منزلت مردم این شهر باشد، برگزینند.

 


ن : یعقوب کامرانی
ت : شنبه 1 تير 1392
از کوزه همان تراود که در اوست

بی آن که بخواهیم موضع انتقادی و بدبینانه نسبت به عملکرد ادوار گذشته شورای اسلامی شهر داشته باشیم، دست کم در این موضوع اتفاق نظر داریم که این شورا (در همه ادوار) برای امور فرهنگی و هنری شهر فاقد برنامه خاصی بوده و یا لااقل اهمیت و اولویتی برای طرح این موضوعات نداشته است.

دلایل بسیاری را برای عدم تحقق موارد مذکور می توان بر شمرد که مهمترین آن، همانا نداشتن «گفتمان فرهنگی» نزد اعضای شورای شهر است. گواه این امر نیز اولا کارنامه آن ها از ابتدای تاسیس شوراها تاکنون بوده که نمی توانند مورد مشخصی از بناگذاری و ترویج مسائل فرهنگی که شورای اسلامی شهر باعث و بانی آن بوده را بر شمرند، و ثانیا رفتار فعلی اکثریت داوطلبین شورای شهر موید ادعاست که جملگی بر تخصص ها و تجربه های مختلف کاری، مدیریتی، مهندسی، همچون مبلمان شهری، آبادانی خیابان هاو ... تکیه دارند و توگویی صرفا با کنار هم گذاشتن سخت افزارهای زندگی در شهر می توان راحتی و آسایش خیال را به همشهریان به ارمغان آورد.

بر همه ما مشخص است که در کنار همه نیازهای مادی و لوازم فیزیکی زیستن در یک شهر، پرداخت به مسائل فکری و فرهنگی ـ هنری از شاخصه های انتخاب اعضای شورا شهر بوده و بدین سبب ضرورت وجود کمیسیون فرهنگی شواری شهر توسط قانون گذار تشخیص داده شده است.

کمیسیون فرهنگی قوی در یک شورای شهر به عنوان اتاق فکر تولید جریانات و اتفاقات فرهنگی نقش اساسی را ایفا می کند که به یقین در تحقق و تشکیل کمیسیون فرهنگی قوی، وجود اعضایی با تخصص های فرهنگی و هنری لازم و ضروری است.
همین موضوع در ارتباط با قرآن مطرح است. افراد هم سن نگارنده که دهه شصت را در دبستان ها می گذراندند به خوبی به یاد دارد که در آن سال ها، الگوی یادگیری قرآن برای ما صرفا به شنیدن تلاوت های استاد عبدالباسط خلاصه می شد. به برکت اندیشه و گفتمان قرآنی مقام معظم رهبری، طولی نکشید که دارالقرآن های کشور توسعه یافت و اساتید ممتاز بین المللی تحویل جامعه دینی کشور شد و تلاوت های قاریان جوان و برتر قرآنی کشور سرمشق فرزندان مان گردید و به اصطلاح ما را از تلاوت های اساتید مصری و غالبا سنی بی نیاز کرد.
این  مثال به این جهت آورده شد تا نقش و تاثیر وجود گفتمان نزد مسئولین را بیان دارد که چه خروجی هایی را می تواند رقم بزند.
قصد موج سواری انتخاباتی از این نوشته استنباط نشود، وقتی غایت تفکر و تعریف کمیسیون فرهنگی از فرهنگ، وقتی اعضای کمسیون فرق بین روزنامه و روزی‌نامه را نمی دانند، وقتی اعضای یک شورا به خبرنگار، بازیگر تئاتر و تلویزیون، هنرمند موسیقیایی و غیره صرفا به عنوان زینت المجالس ستادهای انتخاباتی می نگرند که جملگی تاریخ انقضا دارند، وقتی اعضای شورای شهر از وضعیت رو به افول تیراژ نشریات شهر بی خبرند و اصلا چه می گویم که برای شان دغدغه ای نیست که چرا همشهریان در پارک ها و اتوبوس ها روزنامه نمی خوانند و اصولا چرا کیوسک های مطبوعاتی سیگار و آدامس می فروشند تا مطاع مورد نظر، و وقتی برای عضو شورای شهر علت برگزاری کنسرت های فاخر محلی از اعراب نیست و تعریف او از تئاتر به ادا و اطفارهای لمپنیسم های کمیک شهر خلاصه می شود و اوقات فراغت نوجوانان و جوانان در عدد صفر ضرب شده و هیچ انتقادی از سوی این کمیسیون بر وضع فرهنگ رو به موت شهر نیست و کسی از آن جمع حاضر نیست از مدیران شهری سوال کند که چرا غالب بودجه، فرصت و پتانسیل این شهر به نام فرهنگ به کام فوتبال ریخته می شود و به لطف بی برنامه گی و بی تاثیری شورا، دارالقرآن ها و فرهنگسراها سوت و کور مانده اند و الخ... می توان نتیجه گرفت که ما آدم از جنس فرهنگ در شوراهای گذشته نداشته ایم. یعنی که از کوزه همان تراود که در اوست...

شاید در بین برخی مردم و به اقتضای همان عادت و انتظاری که از شورای شهر ساخته شده، چنین استنباط شود که آدم فرهنگی را چه به شورای شهر؟! اما به همان دلایلی که گفته شد و به حرمت قلم و فرهنگی که نزد این دوستان به ودیعه است، ایمان داریم که می توانند در کمیسیون فرهنگی دستاوردهای مهمی را رقم بزنند.

هرگز نمی گوییم که عنان شورای شهر را بایستی تمام و کمال به فرهنگیان و هنرمندان سپرد. ما معتقدیم که در کنار ابزارهای مدرن سخت افزاری برای ساخت و اداره شهر، نرم افزارها و برنامه هایی لازم است تا مردم ساکن در شهری پر از بتون و سنگ و گچ و سیمان، از برنامه هایی فرهنگی و هنری در حوزه های مختلف بهره گیرند. برنامه ریزی و پر کردن کمی و کیفی اوقات فراغت همشهریان، اولویت گذاری و تشریح وظایف سازمانهای فرهنگی و هنری تحت نظر شهرداری، الگوسازی مناسب برای جوانان، بالابردن حس امیدواری و جریان سازی و تعریف سبک زندگی در کلان شهری پر از دود و ترافیک و استرس و سکته و سرطان، وظیفه اصلی کمیسیون فرهنگی است. آینده فرهنگی شهر به انتخاب اعضایی در خور فرهنگ برای کمیسیون تخصصی آن مربوط می شود.

«قُرِنَتِ الْهَیْبَةُ بِالْخَیْبَةِ وَ الْحَیَاءُ بِالْحِرْمَانِ وَ الْفُرْصَةُ تَمُرُّ مَرَّ السَّحَابِ فَانْتَهِزُوا فُرَصَ الْخَیْرِ».

ترس با نومیدى همراه است، و آزرم با بى بهرگى هم عنان، و فرصت چون ابر گذران. پس فرصتهاى نیک را غنیمت بشمارید. ( نهج البلاغة حکمت ۲۱ – ص ۴۷۱)

فرهاد باغشمال

 

ن : یعقوب کامرانی
ت : شنبه 1 تير 1392
رأي پاك

رأي پاك

خوجا نیوز:چهارمین دوره انتخابات شورای شهر خواجه برگزار شد و منتخبین مردم با انواع ترفندهای خاص این شهر معرفی شدند باز هم فقر فرهنگی بیداد کرد بدتر از دوره های قبل ،عده ای ساکن تبریز که درانتخابات سنگ خواجه ای بودن را به سینه می زنندمهندسی انتخابات رابرعهده داشتند .بازهم ظواهر و طایفه بازی وفامیلی و مخصوصاْ پول سرنوشت انتخاباتمان را رقم زد در واقع عده ای حیثیت خود را به پشیزی فروختند انتظار می رفت بینش عمومی بالاتر رفته باشد متاسفانه کمتر هم شده بود البته قشر آگاه انتخابهای منطقی کردند به هیچ وجه فریفته ظواهر نشدند ولی متاسفانه عده زیادی تا آخرین لحظه انتخابهای خود را انجام نداده بودند منتظر پیشنهادهای کاندیداها بودند صحنه های دیدیم که نباید می دیدیم .صحنه هایی دلخراش خلق کرده بودند اگر قرار باشد مردم رای خود را بفروشند هیچ کس جلودارش نخواهد بود و چنین هم شد بنده دست اندرکاران انتخابات را مقصر نمیدانم هیچ کس نمی تواند مانع خرید و فروش رای ( حیثیت و شرف ) باشد اگر قرار باشد کسی شرافتش را بفروشد هیچ نهادی نمی تواند مانعش باشد باید فرهنگ سازی شود که این امر هم زمان بر خواهد بود صبر ایوب و عمر نوح می خواهد تا این فقر حاکم برطرف شود .لازم میدانم تبریکات صمیمانه خودم را به منتخبین مردم اعلام کنم در هر حال انتخاب شدند دیگر تخریب کارساز نخواهد بودباید کمکشان کنیم هر کس از هر کاری از دستش برآید مخصوصاً کمک فکری نباید مضایقه نماید به خاطر شهرمان باید از بعضی غرض ورزیها دوری کنیم شهرمان را فدای شخص خاص نکنیم به هرترفندی انتخاب شدند عده ای خودشان هم میدانند براساس شایسته سالاری نبود ولی باید کمکشان کرد تخریب کارساز نخواهد بود به امید شهری آباد و مردمی شاد.


ن : یعقوب کامرانی
ت : چهار شنبه 29 خرداد 1392
7 کشته و زخمی در اثر تصادف مینی‌بوس و پژو در محور خواجه ـ ورزقان

7 کشته و زخمی در اثر تصادف مینی‌بوس و پژو در محور خواجه ـ ورزقان

مسئول روابط عمومی فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌شرقی گفت: در اثر برخورد دو دستگاه خودروی مینی‌بوس و پژو در مسیر خواجه ـ ورزقان یک نفر کشته و 6 نفر مصدوم شدند.

خبرگزاری فارس: 7 کشته و زخمی در اثر تصادف مینی‌بوس و پژو در محور خواجه ـ ورزقان

حبیب حسنقلی‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: در اثر برخورد دو دستگاه خودروی مینی‌بوس و پژو یک نفر کشته و 6 نفر مصدوم شدند که مصدومان این حادثه به بیمارستان امام رضای تبریز برای انجام مداوا انتقال یافته‌اند و حال عمومی آنان مثبت اعلام شده است.

وی درباره زمان و مکان این حادثه گفت: این حادثه صبح امروز و در مسیر خواجه ـ ورزقان در نزدیکی روستای شاملو اتفاق افتاده است.

حسینقلی‌زاده از اعزام فوریت‌های پزشکی سرند، خواجه، شیخ رجب و ورزقان برای امدادرسانی به آسیب‌دیدگان این حادثه خبر داد.


ن : یعقوب کامرانی
ت : سه شنبه 28 خرداد 1392
جای چه کسانی در شورای چهارم خواجه خالی است؟

جای چه کسانی در شورای چهارم خواجه خالی است؟

 

خوجانیوز:ترکیب اصلی و علی البدل شورای چهارمخواجه مشخص شد و بدین ترتیب  برنامه ریزان چهار سال آینده خواجه5 کرسی پارلمان شهری و سکان کشتی توسعه ی این شهر را به دست گرفتند تا به زودی «شاه کلید» اصلی را به دست هشتمین شهردار بسپارند.

به گزارش خوجانیوز، فارغ از توانمندی ها، تجارب کاری و پیشینه ی منتخبین شورای چهارم باید در این مقطع تمام زوایای مثبت و منفی و همه ی جوانب خرسندی و ناخرسندی از نتایج حاصله را باهم  مورد مداقه قرار داد.

در ترکیب اصلی شورای چهارم و با توجه به شناختی که بر روی برخی کاندیداهای ناکام وجود دارد اکنون باید جای کسانی را خالی کرد که انصافا از تجربه و دانش کافی در زمینه شهرسازی و مسایل مدیریت شورایی برخوردار بودند امابه خاطر جو کاذب حاکم بر فضای تبلیغاتی و نیز عدم آشنایی آنها با کارآمدترین و موثرترین شیوه های تبلیغاتی از راهیابی به پارلمان شهری بازماندند.

در بین همه ی 12 کاندیدای حاضر در ماراتن 24 خردادماه می توان خیلی از این چهره ها را دید و هر کسی می تواند فارغ از حب و بغض های متعصبانه نام چند نفری را بشمارد.

ضمن احترام به آرای مردم و تلاش و عزم راه یافتگان به شورای شهر و تبریک تصدی این مسئولیت خطیر باید غیبت افرادی مانند: مهندس خزانی (کارشناس ارشد شهر سازی)، شهاب وشمگیر (ارشد شهرسازی)، مهری (ارشد شهرسازی)فرهنگی را یادآور شد.

هر چند این افراد نتوانستند آرای لازم برای تصدی کرسی پارلمان شهری را به دست بیاورند اما در صورت حضور آنان در ترکیب اصلی می شد از تجارب و توانمندی های تخصصی آنان در اداره ی شهر بیشتر بهره برد.

تکثر کاندیداها، تعدد شعارها و در نتیجه پراکندگی بی حد و حساب آرا سبب شد تا اولین لطمه به آرای این افراد بخورد. چرا که در هیاهو و آشفتگی تبلیغاتی کسی بیشتر شنیده شود که صدای بلندتری دارد! در نتیجه افرادی که شاید از توانمندی بالاتری برخوردار بودند اما نتوانستند مجوز ورود به عمارت ساعت تبریز را دریافت کنند.

البته اکنون به صراحت می توان ادعا کرد که انتقاد برخی از شخصیت های علمی و دانشگاهی و حتی سیاسی استان ما نسبت به عملکرد هیئت های اجرایی و نظارت کاملا به جا بوده است. تا آنجا که چند روز پیش از برگزاری انتخابات نماینده ولی فقیه  هم از این نحوه ی احراز صلاحیت های گسترده و تایید های بی ضابطه به شدت انتقاد کرده بود. در کنار آن ناخرسندی فرماندار هریس از نحوه احراز صلاحیتها و تعداد آنها نیز نمی تواند از چشم ها پنهان بماند.

لازم است این انتخابات و روند اجرایی آن از ابتدای ثبت نام تا احراز صلاحیتها و رد صلاحیتها، نحوه ی تبلیغات کاندیداها، برگزاری انتخابات و در نهایت شمارش، باز شماری و اعلام نتایج آرا مورد بازبینی و آسیب شناسی قرار گیرد.

برای همه ی منتخبین ملت در پارلمان شهری خواجه آرزوی موفقیت داریم و انتظار داریم تا با شناخت و بصیرت کامل نسبت به اوضاع و احوال شهر در راستای توسعه ی روزافزون این شهر گام بردارند. و سرنوشتی را رقم بزنند که چهار سال دیگر در چنین ایامی دست و قلم شهروندان به هنگام نوشتن برگه ی آرا و نام آنها نلرزد!


ن : یعقوب کامرانی
ت : سه شنبه 28 خرداد 1392
اختصاص نماينده مستقل به هريس و خواجه
فلاحی در نطق میان دستور:
اختصاص نماينده مستقل به هريس و خواجه
بازسازی مناطق اهر و هریس نیمه‌کاره باقی مانده است
نماینده اهروهیس وخواجه در مجلس گفت: بازسازی مناطق اهر و هریس بعد از عید امسال به علت عدم ارائه تسهیلات و افزایش قیمت مصالح نیمه‌کاره باقی مانده است و روستائیان با توجه به اعلام پایان کار پیمانکاران توسط بنیاد مسکن سردرگم و پریشان هستند.

به گزارش خوجا نیوز،عباس فلاحی باباجان نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در نطق میان ‌دستور خود در صحن علنی اظهار داشت:‌ ملت بیدار ایران اسلامی به عنوان حماسه‌‌سازان سیاسی  با شور و شعور خود خواب را بر دشمنان ملت حرام و شادی را بر اردوی اسلام و سرزمین ولایت هدیه کرد.
وی با اشاره به زلزله اخیر اهر و هریس افزود: نظام جمهوری اسلامی در مناطق زلزله‌زده اهر و هریس گام‌های ارزشمندی را برداشته است، اما اگر این توازن در نوسازی مساکن روستایی به حق رعایت می‌شد، هرگز شاهد این خسارت عظیم نبودیم.

اگر شيپور پايان بازسازي نواخته شود بدترين خسارت به مردم وارد مي شود

نماينده اهر و هريس ابتدا خطاب به رئيس و نمايندگان مجلس و دولت گفت: آقاي رئيس، همكاران گرامي و دلتمردان عزيز، قدمي كه نظام اسلامي در مناطق زلزله ديده برداشت مبارك و ارزشمند است كه اگر اين توزان و نوسازي مساكن روستايي در كشور رعايت مي شد، هرگز شاهد اين خسارت عظيم نبوديم. سازندگي در منطقه به نقطه اي رسيده است كه اگر قطع و شيپور جشن پايان نواخته شود، بدترين خسارت به مردم وارد خواهد شد.

جاده اهر ـ تبريز؛ اين درد جاي گرفته در قلب مردم...

عباس فلاح در بخش ديگري از نطق خود معضل جاده اهر ـ تبريز را مورد تأكيد قرار داد و گفت: و اما جاده اهر ـ تبريز؛ اين درد جاي گرفته در قلب مردم منطقه كه با توجه به افزايش تردد حاصل از زلزله در منطقه شاهد افزايش چشمگير تصادفات مي باشد،‌تردد سه كشور خارجي و سه استان و ۱۶ شهر بزرگ با قريب به ۱۵۰ كشته در سال كه بايد به علت مهر ماندگاري در دولت دهم به اتمام برسد.

شه

اگر شيپور پايان بازسازي نواخته شود بدترين خسارت به مردم وارد مي شود

نماينده اهر و هريس ابتدا خطاب به رئيس و نمايندگان مجلس و دولت گفت: آقاي رئيس، همكاران گرامي و دلتمردان عزيز، قدمي كه نظام اسلامي در مناطق زلزله ديده برداشت مبارك و ارزشمند است كه اگر اين توزان و نوسازي مساكن روستايي در كشور رعايت مي شد، هرگز شاهد اين خسارت عظيم نبوديم. سازندگي در منطقه به نقطه اي رسيده است كه اگر قطع و شيپور جشن پايان نواخته شود، بدترين خسارت به مردم وارد خواهد شد.

جاده اهر ـ تبريز؛ اين درد جاي گرفته در قلب مردم...

عباس فلاح در بخش ديگري از نطق خود معضل جاده اهر ـ تبريز را مورد تأكيد قرار داد و گفت: و اما جاده اهر ـ تبريز؛ اين درد جاي گرفته در قلب مردم منطقه كه با توجه به افزايش تردد حاصل از زلزله در منطقه شاهد افزايش چشمگير تصادفات مي باشد،‌تردد سه كشور خارجي و سه استان و ۱۶ شهر بزرگ با قريب به ۱۵۰ كشته در سال كه بايد به علت مهر ماندگاري در دولت دهم به اتمام برسد.

اختصاص نماينده مستقل به هريس و خواجه

عباس فلاح همچنين در بخش هاي ديگري از نطق خود، موضوعاتي چون؛ احداث فرودگاه ارسباران، اختصاص نماينده مستقل به هريس و خواجه، راه اندازي راديو ارسباران، شروع ساخت نيروگاه سيكل تركيبي هريس، راه اندازي دانشگاه شيخ شهاب الدين اهري، ارتقاي شهرستان اهر به فرمانداري ويژه و....را مطرح ساخت.

فرهنگ و هنر و ورزش منطقه اهر و هريس در حال نابودي است

پايان بخش نطق عباس فلاح به وزارت ورزش و جوانان و فرهنگ ارشاد اسلامي مربوط بود. فلاح گفت: آقاي وزير در سايه كوتاهي شما بزرگواران، فرهنگ و هنر و ورزش منطقه اهر و هريس در حال نابودي است و اگر تدبيري خاص انديشيده نشود، خسارت غيرقابل جبران خواهد بود. مديريت ضعيف منطقه هيچ توجيهي ندارد، مگر قحط الرجال است كه يك اداره سالهاست با سرپرستي اداره مي شود.

دهيد

عباس فلاح همچنين در بخش هاي ديگري از نطق خود، موضوعاتي چون؛ احداث فرودگاه ارسباران، اختصاص نماينده مستقل به هريس و خواجه، راه اندازي راديو ارسباران، شروع ساخت نيروگاه سيكل تركيبي هريس، راه اندازي دانشگاه شيخ شهاب الدين اهري، ارتقاي شهرستان اهر به فرمانداري ويژه و....را مطرح ساخت.

فرهنگ و هنر و ورزش منطقه اهر و هريس در حال نابودي است

پايان بخش نطق عباس فلاح به وزارت ورزش و جوانان و فرهنگ ارشاد اسلامي مربوط بود. فلاح گفت: آقاي وزير در سايه كوتاهي شما بزرگواران، فرهنگ و هنر و ورزش منطقه اهر و هريس در حال نابودي است و اگر تدبيري خاص انديشيده نشود، خسارت غيرقابل جبران خواهد بود. مديريت ضعيف منطقه هيچ توجيهي ندارد، مگر قحط الرجال است كه يك اداره سالهاست با سرپرستي اداره مي شود.


ن : یعقوب کامرانی
ت : دو شنبه 27 خرداد 1392

محمد بن حسن عسکری (عج) آخرین امام از امامان دوازده گانه شیعیان است. در ١۵ شعبان سال ٢۵۵ هـ.ق در سامرا به دنیا آمد و تنها فرزند امام حسن عسکری (ع)، یازدهمین امام شعیان ما است. مادر آن حضرت نرجس (نرگس) است که گفته اند از نوادگان قیصر روم بوده است. «مهدی» حُجَت، قائم منتظر، خلف صالح، بقیه الله، صاحب زمان، ولی عصر و امام عصر از لقبهای آن حضرت است.